Хммм….значи, имало едно време, около 2000 –та година се избистри оптималния състав за алко-грайндкор (анти) музикалното приключение – Група Х. Няма да отделяме внимание на случилото се преди това, кашонно – прахосмукателно – канчераздиращо встъпление в дебрите на професионалната музикална сцена. В последствие се случиха от раз много сценични изяви от най-високо ниво ( хохохохо ), първоначално на столичната сцена, а в последствие и в останалата част от страната. И така “текнаха” работите, та за учудване все още се занимаваме с тази музика за масите .

Като цяло, поради широката си известност и неотразима красота, всички Членове на групата са меко казано не безизвестни ( хехехе ). В това число да кажа са именно , след двойна преварка:

Прасил, Благов, Скункса, Митака и Ян .Както сами виждате самите имена носят послание сами по себе си ( хахаха ). Обаче да отдадем заслуженото и на предходните членове в групата, които са донесли не малко от славата за каузата, а именно Коцето, Хиената и назад в черните векове Каменчо .

Та общо взето всичко казахме хахаха. Съществуват безчет уникални записи и потресаващи видеа с наше участие и сме Благодарни, че са дълбоко апокрифни хахаха. Освен тях съществуват и вече два, цели два демо-записа ,единият от които – Fuck (D)emo, а другият е изненада за сега .